Αντιπροσωπείες

Maytronics
Με εμπειρία μεγαλύτερη των 30 χρόνων, η Maytronics αποτελεί τον μεγαλύτερο διεθνώς κατασκευαστή ρομπότ καθαρισμού κολυμβητικών δεξαμενών στο κόσμο με πλήρη γκάμα προϊόντων τελευταίας γενιάς. Με moto “ A Dolphin for every pool”, τα ρομποτ Dolphin έχουν κατακλύσει την αγορά της πισίνας, με την αποτελεσματικότητά & την τους αξιοπιστία τους.

Behncke
Από το 1946 η BEHNCKE GmbH έχει διακριθεί για την ποιότητα εξοπλισμού πισίνας που κατασκευάζεται στη Γερμανία. Σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα & εξοπλισμό για κάθε πισίνα, ακολουθώντας τους αυστηρότερους περιβαντολογικούς κώδικες με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και την ασφάλεια.

Etatron DS
Από τους πλέον σημαντικούς και έμπειρους κατασκευαστές δοσομετρικών αντλιών, αυτόματων συστημάτων ελέγχου για εφαρμογές σε πισίνες, κολυμβητήρια, βιομηχανίες κλπ. Σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα για γνωστούς προμηθευτές προϊόντων πισίνας.

Emaux
Για περισσότερα από 37 χρόνια, η Emaux συμμετέχει σε πολύ σημαντικά έργα νερού (πισίνες, ιαματικά λουτρά, υδρόβια κέντρα, υδάτινα πάρκα, υδατοκαλλιέργειες, δημόσια ενυδρεία κλπ) σε όλο τον κόσμο. Η αποδεδειγμένη απόδοση των καινοτόμων προϊόντων της, την καθιστά τον προτιμώμενο συνεργάτη για τους πελάτες που αναζητούν αξιόπιστες λύσεις, άριστη ποιότητα νερού και τεχνική υποστήριξη.

Autolift
H Autolift αποτελεί την πλέον δυναμική εταιρεία στην Ευρώπη στις λύσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Προσφέρει εξελιγμένες λύσεις μετακίνησης με τα γνωστά πλέον αναβατόρια πισίνας Iswim I & Iswim II.

Water ID
Γνωστός κατασκευαστής εξοπλισμού ελέγχου/δοκιμών νερού, με μοναδικά καινοτόμα προϊόντα για ακριβή μέτρηση οποιασδήποτε παραμέτρου νερού με εφαρμογές στην πισίνα, νερό χρήσης, βιομηχανίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πλοία κλπ.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme